Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Bóly
#205704083
118.5 millió Ft
Alapterület 221 m2,  1 118 m2-es telken
Szobák száma 7 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Bólyban több generációs, nagyon szép családi ház külön épületeitekkel eladó!

Ez a bólyi ingatlan két, de akár három generációnak is alkalmas, mert két különálló épület is található a telken. Az egyik tetőtér beépítéses, a másik pedig egy kétszobás ház. Nagy családoknak, vállalkozásoknak javasoljuk megvásárlásra, hiszen nagy a tér, nagyszülők és unokák is tudnak egy helyen, mégis a saját személyes terükben élni. Vállalkozóknak pedig azért jó, mert irodák vagy rendelő is kialakíthatók, így otthoni környezetből irányíthatja valaki az üzleti életét, nem kell bérleti díjat fizetnie. Bóly Baranya megye egyik fejlődő gyöngyszeme, ahol sok német nyelvű ember él, és szívesen látják a külföldről ideköltözőket is. A kisvárosban minden van, orvos, óvoda, iskola, posta, bank, mégis, a legnagyobb értéke az itt élő dolgos, szorgalmas, rendes emberek, és a kiváló közbiztonság.

A ház központi része az ebédlővel egy légtérben levő tágas nappali, ahol a középpontban álló üvegajtós kandalló fényénél és melegénél együtt lehet az egész család a hosszú téli estéken. A konyha külön nyílik, így a háztartással, főzéssel járó szagok, pára, vagy a mosatlan edények bent maradnak a konyhán belül, és a lakás többi részén nem érezhetők. A földszinti szoba kényelmes, világos és a nappalitól külön nyílik, ezért jót lehet pihenni akkor is, ha a család többi tagja még nem akar nyugovóra térni, és beszélget, vagy filmet néz a nappaliban.

A tetőtérben három tágas, hálószobának, gyerekszobának kiváló szoba van, ami azért jó, mert minden családtagnak meg lehet a saját személyes birodalma, ahol pihenni, aludni, tanulni, barátokkal együtt lenni lehet, ha a család többi részétől vissza akar vonulni.  A lakrészhez külön fürdőszoba és WC tartozik, tehát nem kell a földszintre lemenni a tisztálkodás miatt, és nem kell egymásra várni a reggeli készülődés közben sem.  Az emeletre vezető fa lépcső tágas, nagyon szép, és szerethető eleme a két lakrészt összekötő előtérnek.

A házhoz tartozik még egy, az utcáról rejtve maradó terasz is, ami jó időben ebédlőnek is használható, de dolgozni, tanulni, játszani is lehet itt, nem kell a házban maradnunk, élvezhetjük a friss levegőt, és a hatalmas cseresznyefa árnyékát.

A másik épületben kétszobás teljes értékű lakás, és két beállós garázs található, illetve tárolók.

A két szoba egymásba nyílik, egy nappali és egy háló elrendezésben kedves, nyugodt otthona lehet egy személynek vagy egy párnak. Hangulatos, világos szobái az udvarra nyílnak, ahol még napközben sem kell attól tartani, hogy utcai zaj zavarja meg a pihenésünket. A konyha együtt van az étkezővel, és néhány ember kényelmesen elfér egy közös baráti vacsorához.  A tágas fürdőszoba nagyon szép, hangulatos színekkel ad helyt a tisztálkodásnak, és elférnek benne a mosó és szárító gépek is. A WC külön nyílik, megadva az intimitást az elvonulás perceinek, és a reggeli készülődéskor sem kell egymásra várni.  Ebből a részből akár rendelő vagy iroda is kialakítható, ha az új tulajdonos a vállalkozásához keres otthon közeli megoldást.

A garázsban két autó kényelmesen elfér, így fedett helyen lehet tartani a feleség és a férj autóját is. A tárolók pedig elnyelnek mindent, aminek egy háztartásban helyet kell találnunk. A téli tüzelőnek is megvan a kialakított helye.

Az udvar ápolt, gondozott, szép növényekkel, fákkal örvendezteti a szemet, és a cseresznye, naspolya friss gyümölccsel látja el a családot. A ház előtti széles, tágas területen lehet parkolni több autónak is, de a gyerekek akár együtt játszhatnak az utcatöbbi gyerekével, mert az utca nagyon csendes, és tágas, nem kell attól tartani, hogy a forgalom veszélyeztetné őket.

Azért csodálatos ebben az ingatlanban lenni, mert együtt van a családi nagy tér a szobák intimitásával, és a csodás udvar szépsége az utca csendességével.

A térségben Pécs, Mohács, Villány, Harkány, de a most épülő autópálya miatt Horvátország, Dél-Európa, és Budapest is elérhető közelségben van. Bóly keresett a külföldiek számára is, egyre több svájci, német, holland család él itt, értékelve a helyiek német tudását és vendégszeretetét.

Ne várja meg, hogy lemaradjon róla! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.           

 

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter